ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


Відповідно до ч.3 ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» публікуємо інформацію про структуру, принципи формування та розмір оплати праці, винагороди, додаткового блага керівника та заступника керівника комунального підприємства «Управління міським господарством» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області.

Посадовий оклад начальника КП «УМГ» розрахований відповідно до п.1. Постанови  КМУ від 19 травня 1999 р. № 859  (у редакції  постанови КМУ  від 11 листопада 2015 р. № 1034) та п.1 додатку 1 до вказаної Постанови.

          Розмір коефіцієнта до тарифної мінімальної місячної ставки 1 розряду працівника основної професії визначений Вишневою міською радою.

Мінімальна тарифна місячна ставка 1-го розряду основної професії  розрахована на підставі ст.7 і cт.8 Закону України “Про Державний бюджет України на 2023 рік» із розрахунку прожиткового мінімуму для працездатних осіб у розмірі 2684,00 гривень на місяць із застосуванням коефіцієнтів згідно Галузевої Угоди між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Об’єднанням організацій роботодавців  “Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі України” та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України  на 2017-2024 роки.

Алгоритм розрахунку тарифної ставки робітників 1 розряду складає:

             Оз = Ом х Кр х Кл, де

Оз – тарифна ставка;

Ом – прожитковий мінімум згідно  законодавства (2684,00 грн.);

Кр – міжрозрядний коефіцієнт  згідно додатку № 1 до Галузевої угоди;

Кл – коефіцієнт підгалузі, згідно додатку  № 2 до Галузевої угоди.

Нарахування заробітної плати начальнику підприємства проводиться у розмірі посадового окладу без будь-яких додаткових доплат та винагород. Розмір посадового окладу начальника КП «УМГ» з 1 січня 2023 року становить 33330,00 гривень на місяць.

Посадовий оклад заступника начальника розраховується згідно з коефіцієнтом співвідношення до розміру тарифної ставки робітника 1 розряду  працівника основної професії, встановленої в колективному договорі згідно з  додатком №3 до Галузевої угоди при чисельності працюючих до 300 чол. Розмір посадового окладу заступника начальника КП «УМГ» з 1 січня 2023 року становить 25361,00 гривень на місяць.



created by Буча